Massage

Sportmassage

Sportmassage wordt toegepast om spieren voor een sportprestatie te activeren, of vermoeidheidsverschijnselen als gevolg van een lichamelijke inspanning terug te dringen. Tijdens en na een wedstrijd kan er worden gemasseerd om afvalstoffen sneller te verwijderen. Een belangrijke reden om te kiezen voor een sportmassage is het voorkomen van blessures of een sneller herstel na inspanning. Verrichtingen in het dagelijks leven en sport hebben dezelfde invloed, daarom is massage ook voor niet-sporters erg zinvol.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage werkt rustgevend en doet de drukte van het dagelijkse leven vergeten. Daarbij heeft een massage ook een helende werking, bevordert het een goede doorbloeding van het lichaam en heeft het een gunstige uitwerking op de spieren. Ontspanningsmassages hebben een positieve uitwerking op lichaam en geest.erking op lichaam en geest.

Deeptissue massage

Bij een deeptissue massage kan meer naar specifieke klachten gekeken worden doordat er in vergelijking tot een sport- of ontspanningsmassage dieper in het weefsel wordt gemasseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vast zittende schouders en nek, waardoor er hoofdpijn ontstaat of aan een vermoeide onderrug!

Afhankelijk van de mate van de klacht kan hier ook voor een Mylogenics behandeling worden gekozen.

Mylogenics

Het doel van Mylogenics is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van specifieke behandelmethodes.

Een Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Met mylogenics worden zwakke schakels dus direct versterkt.

MYLOGENICS
€75 p/u

MYLOGENICS

SPORTMASSAGE
€65 p/u

SPORTMASSAGE

Neem gerust contact met ons op.