Workshops

STRONGMAN TRAINING

De group personal trainingen van LivePT zijn compacte trainingen 4-6 of 10-12 personen waarbij de individuele mogelijkheden onbeperkt zijn, net als bij één op één personal training. Het gezamenlijk hard werken aan de individuele of groepsdoelstelling werkt zeer motiverend en stimulerend. Naast de intensieve begeleiding van de personal trainer is er nu een extra stimulans, namelijk het opzwepende effect van de groepsleden die net zo intensief, of nog intensiever, werken dan jij!

We maken in de trainingen gebruik van de basisoefeningen uit kracht training zoals squats, deadlifts, en de vertrouwde push en pull oefeningen. De trainingen kunnen uiteenlopen van maximaal kracht tot krachtuithoudingsvermogen afhankelijk van de doelstelling. Gebruikte materialen zijn onder andere powerrack, halterstangen, kettlebells, battle ropes, sandbags en powersleds.

Ben je benieuwd of er op dit moment een passende groep is voor jou, of heb je zelf al een groep samengesteld? (met 100% effort met een aantal vrienden een doelstelling behalen is extra leuk en motiverend).

KETTLEBELL TRAINNG

De groepen van de small group personal training bestaan uit 4-6 personen. Je kunt meerdere keren per week in de small groupPT trainen. Tijdens de eerst afspraak worden er verschillende metingen uitgevoerd o.a. een huidplooimeting en gewicht en je doelstelling worden vastgesteld. Tevens zal er op basis van de meting en doelstelling een voeding- en leefstijl advies worden opgesteld. De personal trainer houdt gedurende de trainingsperiode nauwlettend de vorderingen in het oog. Na een periode van ongeveer 4 weken zal er een hermeting plaatsvinden en indien nodig zal het trainingsprogramma worden aangepast.

De trainingen vinden plaats op basis van een afspraak met de personal trainer.

TECHNIEK TRAINING

De groupPT zijn trainingen met groepen van maximaal 12 personen. De training kenmerkt zich door de intensieve begeleiding van 2 personal trainers. Tijdens de training worden technische fouten direct gecoacht waardoor er een veilige training wordt gewaarborgd. Intensieve en effectieve trainingen met enthousiaste en fanatieke deelnemers, dat is groupPT!

NEEM CONTACT VOOR EEN WORKSHOP>