Teambuilding

Uw tijd zinvol, actief en met veel plezier invullen om als groep dichterbij elkaar te komen. Dit biedt LivePT aan in combinatie met kennisoverdracht op het gebied van sport, training, voeding, coaching en leefstijl.

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van persoonlijke interesses die geïntegreerd kunnen worden in zowel de trainingen als de presentaties. Hierdoor kan LivePT een gericht product aanbieden afgestemd op de wensen van uw team.

De opbouw van de dag is als volgt:

  • Ontvangst
  • Training
  • Presentatie
  • Lunch
  • Presentatie
  • Afsluiting

Small GroupPT™

De groepen van de small group personal training bestaan uit 4-6 personen. Je kunt meerdere keren per week in de small groupPT trainen. Tijdens de eerst afspraak worden er verschillende metingen uitgevoerd o.a. een huidplooimeting en gewicht en je doelstelling worden vastgesteld. Tevens zal er op basis van de meting en doelstelling een voeding- en leefstijl advies worden opgesteld. De personal trainer houdt gedurende de trainingsperiode nauwlettend de vorderingen in het oog. Na een periode van ongeveer 4 weken zal er een hermeting plaatsvinden en indien nodig zal het trainingsprogramma worden aangepast.

De trainingen vinden plaats op basis van een afspraak met de personal trainer.

GroupPT™

De groupPT zijn trainingen met groepen van maximaal 12 personen. De training kenmerkt zich door de intensieve begeleiding van 2 personal trainers. Tijdens de training worden technische fouten direct gecoacht waardoor er een veilige training wordt gewaarborgd. Intensieve en effectieve trainingen met enthousiaste en fanatieke deelnemers, dat is groupPT!

TEAMBUILDING

PRIJS OP AANVRAAG